Acest website foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa dumneavoastră.
OK

Vila Exclusivista in Marbella - Damac Lagoons

Contactați-ne:
+373 (79) 880 770
350.000 - 400.000
Lorem ipsum may be used as a placeholder before final copy is available. It is also used to temporarily replace text in a process called greeking, which allows designers to consider the form of a webpage or publication, without the meaning of the text influencing the design.
Descriere proprietate
Marbella Damac Lagoons este cea mai recenta lansare Damac Properties, inspirata din faimosul oras spaniol, care ofera case si vile cu 4 si 5 dormitoare.

Reprezentand inca o etapa senzationala a comunitatii emblematice de inspiratie mediteraneana Damac Lagoons, Marbella este un proiect demn de numele orasului pe care-l poarta - acesta fiind si cea mai moderna si luxoasa statiune din Europa, perla uimitoare a coastei spaniole.
Damac Lagoons este o comunitate mare din Dubai Golf City, cu noua ansambluri (Marbella, Venetia, Portofino, Malta, Santorini, Costa Brava, Nisa, Andalucia si Maroc). Fiecare cartier are propriile caracteristici unice, care amintesc de aceste teritorii legendare.

Cu un design urban legendar si farmecul tipic andaluzian, acest amsamblu rezidential surprinde perfect esenta stilului de viata mediteranean, locuintele fiind proiectate cu interioare grandioase, finisaje premium si design modern. Casele si vilele ofera rezidentilor un echilibru perfect intre intimitate, distractie si aventura. Întregul cartier rezidential reflecta stilul vibrant al acestui oras spaniol insorit. Cele mai bune servicii de divertisment, relaxare si distractie sunt disponibile intr-o ambianta grandioasa de lux. Locatia convenabila, situata in apropierea principalelor autostrazi, va ofera acces usor la zonele cheie de afaceri, zonele comerciale si centrele de agrement ale comunitatii.

Marbella Damac Lagoons inseamna un stil de viata exclusivist, pe malul apei cristaline, intr-unul dintre cele mai sigure orase din lume. Experimenteaza stilul de viata senin si magic de pe malul apei cristaline in aceste case si vile magnifice din Marbella Damac Lagoons!
Detalii

Raion: mun. Chișinău

Localitate: Chișinău

Sector: Centru

Suprafață totală (㎡): 88.5

Camere: 3

Băi: 2

Bucătării: 1

Balcoane: 1

Stadiu clădire: Clădire nouă


Facilitati

Gata pentru intrarea

Parchet

Ușă blindată

Linie telefonică

Interfon

Internet

Cablu TV

Lift

Zona de parcare

Grădiniţă

Piaţă alimentară

Spital/clinică

Teren de joaca

Şcoală

Supermarket